Серум за мигли

 • Сигурна доставка

ХИЛЯДИ ДОВОЛНИ КЛИЕНТИ В ЦЯЛ СВЯТ СЕ ВЛЮБИХА #REALASH

зашеметяващи резултати
REALASH – серум за мигли – 3 ml


Фазата на растеж на миглите трае около 30 дни. Но това не е достатъчно, за да станат дълги и гъсти. Затова съвременната формула на REALASH укрепва миглите от корена, като допълнително стимулира растежа и прави миглите по-дълги, по-здрави и по-плътни. Освен това предотвратява и падането на мигли.

Въпреки, че ще забележите пълните резултати след 30 дни, само след двуседмична употреба ще видите положителни промени в миглите. Те ще станат видимо по-здрави и по-плътни. След 21 дни употреба на серума, ефектите ще бъдат още по-грандиозни. Само няколко крачки Ви делят от здравите и красиви мигли!

 • Сигурна доставка

Серумът на всички времена!

 • 83%По-дълги мигли
 • 79%По-гъсти мигли

Серумът на всички времена!

 • 83% по-дълги и 79% по-гъсти мигли
 • потвърдена ефективност
 • без странични ефекти, алергии и дразнене
 • Сигурна доставка

REALASH е създаден за жени, които мечтаят да имат дълги, здрави и плътни мигли. Препоръчва се най-вече за онези дами, чиито мигли са къси и слаби, чупливи или падащи, заради неправилна употреба на козметични продукти или химиотерапия.

REALASH бе подложен на редица клинични тестове, които потвърдиха, че активните вещества, които съдържа удължават и сгъстяват миглите, и предотвратяват процеса на падане.

50%

14 дни

 • — по-здрави мигли
 • — подхранени мигли
75%

21 дни

 • — по-здрави мигли
 • — по-гъвкави мигли
100%

30 дни

 • — по-здрави мигли
 • — подхранени мигли
 • Сигурна доставка

ВИЖТЕ МНЕНИЯТА НА ХОРАТА, КОИТО УДЪЛЖИХА И УПЛЪТНИХА МИГЛИТЕ СИ С REALASH

Хиляди жени по цял свят опитаха REALASH - серумът, който сбъдна мечтата им да имат красиви мигли.


Преди След "Впечатлена съм как действа този серум. Наскоро се омъжих и преди сватбата търсих нещо, което да подхрани миглите ми. Само след 2 седмици употреба имаше ефект. Миглите ми станаха по-дълги и по-лъскави. На сватбата всички ме питаха с изкуствени ли съм или съм ги удължавала :). Ето защо препоръчвам REALASH! Наистина си струва! "

Мария, 26 год

Преди След " От край време е известно, че очите са огледало на душата. Когато се запознаете с някой, винаги поглеждате първо там. Винаги съм била срамежлива, а когато се запознавам с някой се чувствам неудобно, защото миглите ми са толкова къси, че едвам се забелязват. Попаднах на REALASH в интернет и много скоро се убедих в действието му. Ползвах го само три седмици и миглите ми станаха невероятни! Благодарение на този серум вече не се чувствам неуверена при ново запознанство. "

Магдалена, 33 год

Преди След "След раждането на детето ми, косата и миглите ми започнаха да падат като есенни листа. Една приятелка ми препоръча REALASH и след месец употреба имаше страхотна промяна във вида на миглите ми. Най-хубавото е, че REALASH излиза на доста разумна цена и качество!"

Дора, 32 год

 • Сигурна доставка

ПО-ЗДРАВИ И ПО-ДЪЛГИ МИГЛИ САМО СЛЕД 21 ДНИ УПОТРЕБА

Преди 21 dni След
 • Сигурна доставка
 • Потвърдена ефективност
 • 83% по-дълги и 79% по-гъсти мигли
 • Без странични ефекти, без алергични реакции *

Как действа?

Фазата на растеж на миглите трае около 30 дни. Съвременната формула на REALASH укрепва миглите от корена, като допълнително стимулира растежа и прави миглите по-дълги, по-здрави и по-плътни. Освен това, REALASH предотвратява падането на мигли. За да оползотворите напълно потенциала му, използвайте серума веднъж дневно, най-добре вечер, след като почистите добре лицето и отстраните дневния грим. Нанесете върху горния клепач така, както слагате очна линия. Благодарение на консистенцията си и удобния апликатор, серума стига за 3 месеца употреба. Употребата му е изключително лесна.

* Не са наблюдавани странични ефекти при клиничните тестове.

потвърдена ефективност

REALASH бе подложен на редица клинични тестове, които потвърдиха, че активните вещества, които съдържа удължават и сгъстяват миглите, и предотвратяват процеса на падане. Резултатите от проведените клинични тестове, с участието на жени между 24-45 години са, както следва:

Дерматологично и офталмологично тестван

 • 86% от тествалите го забелязват, че миглите им стават по-здрави
 • 79% по-гъсти след месец употреба
 • 83% по-дълги след месец
 • 88% от тествалите го казват, че миглите им спират да падат
 • В направеното изследване не са забелязани никакви странични ефекти

"REALASH е напълно безопасен серум, който стимулира растежа на миглите. Продуктът не предизвиква дразнене, алергии или промяна в цвета на ириса на очите, за разлика от много други подобни продукти. REALASH отговаря на всички дерматологични изисквания и стандарти, а най-вече на очакванията на клиентите."


Anna Wojcik, козметолог

 • Сигурна доставка
 • 83%По-дълги мигли
 • 79%По-гъсти мигли

Уникален състав

За да бъде още по-ефективен серумът за мигли REALASH, обогатихме формулата му с активни нанопептиди и молекули на аминокиселините.

Серумът за мигли REALASH е дерматологично и офталмологично тестван. В направеното изследване не са забелязани никакви странични ефекти. За безопасността на продукта се грижат растителните съставки като блатен аир, който действа противовъзпалително, невен, който ускорява регенерацията на миглите и лен, който предпазва кожата от изсушаване.

Тези вещества защитават и подхранват деликатната кожа около очите.

86%

от тествалите го казват, че миглите им са станали по-здрави

88%

от тествалите го съобщават, че миглите им спират да падат

89%

от тествалите го споделят, че миглите им изглеждат много по-добре

Начин на употреба.

01.

Почистете внимателно грима и подсушете кожата около очите.

02.

С леки движения нанесете серума върху горния клепач.

03.

Насладете се на резултатите със секси поглед!

01.

Кой може да ползва REALASH?

REALASH е продукт, предназначен най-вече за жени, въпреки това обаче може да се използва и от мъже. Продуктът може да се ползва от хора с чувствителни очи и такива, които носят контактни лещи, изкуствени мигли или перманентен грим. Не препоръчваме да ползвате Realash, ако сте бременна, кърмите, подложени сте на лечение чрез химиотерапия или нямате навършени 18 години.

02.

Безопасен ли е REALASH ?

Формулата на REALASH е клинично тествана от дерматолози. Той не дразни очите, нито предизвиква алергии, следователно безопасността му е гарантирана. Не ви препоръчваме да ползвате Realash, ако сте бременна, кърмите, подложени сте на лечение чрез химиотерапия или нямате навършени 18 години.

03.

Какъв е съставът на REALASH?

INCI: Aqua, Propanediol, Xanthan Gum , Panthenol, Glycerin, Biotinoyl Tripeptide-1, Acorus Calamus Root Extract, Calendula Officinalis Flower Extract, Dechloro Dihydroxy Difluoro Ethylcloprostenolamide, Disodium EDTA, Phenoxyethanol , Ethylhexylglycerin, Equisetum Arvense Leaf Extract, Hydrolyzed Silk, Linum Usitatissimum Seed Extract, Propylene Glycol, Serenoa Serrulata Fruit Extract, Sodium Hyaluronate, Caprylyl Glycol , Sodium Hydroxide.

04.

Мога ли да боядисвам/къносвам миглите си, докато ползвам REALASH?

Определено да, няма никакви противопоказания. Къната ще увеличи ефекта да имате дълги, гъсти и добре подхранени мигли.

05.

Мога ли да се гримирам, докато ползвам REALASH?

Разбира се. REALASH се нанася само вечер, преди лягане, на почистени от грим, лице и очи, а ефектите са най-видими след нанасяне на любимата спирала.

06.

Кога ще видя първите ефекти и колко дълго трябва да ползвам REALASH?

Подобряване в състоянието на миглите ще забележите само след 14 дни. Миглите Ви ще станат видимо по-здрави и по-плътни. След още 21 дни ще се радвате на най-добри резултати, т.е. значително по-дълги, по-плътни и много по-здрави мигли. След този период, за да поддържате постигнатите резултати, препоръчваме да ползвате REALASH два-три пъти седмично.

07.

Как да използвам REALASH?

Това отнема буквално една минута, защото употребата на продукта е изключително лесна. Практичният апликатор, който изглежда като четка на очна линия, позволява да нанесете серума много лесно и прецизно върху горния клепач на окото. Нанасяйте вечер, след като отстраните дневния грим и добре подсушите кожата около очите. Правете това всяка вечер през първите три месеца . След този период, за да поддържате постигнатите резултати, препоръчваме да ползвате REALASH два-три пъти седмично.

08.

За колко време стига една опаковка REALASH?

Една опаковка REALASH съдържа 3 мл и е достатъчна за 3 месечна употреба. Ако искате да си гарантирате по-дълготрайни резултати, препоръчваме да продължите употребата на REALASH.

09.

Какъв е срокът на годност на REALASH?

Срокът на годност след отваряне на продукта е 6 месеца.

10.

Какво ще стане, ако забравя да нанеса REALASH или го направя два пъти в един ден?

Ако по някаква причина сте пропуснали вечер да нанесете серума, направете го през нощта на следващия ден. Не забравяйте, обаче, че само чрез системно нанасяне ще получите желаните резултати. Всяко отклонение от ежедневната процедура ще удължи времето до постигане на пълен ефект. Ако нанесете продукта повече от веднъж на ден, не забравяйте, че това не е необходимо и няма да ускори растежа на миглите. REALASH, чийто задача е удължаване, сгъстяване и укрепване на миглите, е предназначен за употреба веднъж на ден.

11.

Какво се случва, когато спра да ползвам Realash?

Когато сте постигнали желания ефект, препоръчваме да продължите да използвате Realash, за да запазите настоящите резултати. Благодарение на REALASH ще подхраните и укрепите миглите си и винаги ще изглеждате перфектно.

12.

Ползвам REALASH от известно време, но забелязвам, че мястото, на което го нанасям потъмнява. Какво да правя?

Някои хора могат да забележат деликатно потъмняване на кожата в областта на очите (особено при ежедневна употреба). Тези симптоми са напълно нормални и могат да се появят, но отшумяват с времето.

13.

Какво да направя, ако серумът случайно попадне в очите?

Ако това се случи, изплакнете обилно с чиста вода.

14.

Продуктът тестван ли е върху животни?

НЕ! Продуктът не е тестван върху животни.

15.

Къде мога да закупя REALASH ?

REALASH е научно разработен продукт, затова внимателно избираме начина на дистрибуция. Можете да го откриете както на официалния му сайт: www.orphica.bg, така и в избрани козметични салони в цялата страна.

16.

Може ли някой да разбере, че ползвам REALASH?

Ние уважаваме неприкосновеността на личния Ви живот във връзка с това ще предприемем необходимите мерки, за да гарантираме защитата на личните Ви данни. Фирмата е регистрирана като администратор на лични данни към КЗЛД. Когато поръчвате REALASH от този сайт, вие можете да бъдете сигурни, че ще бъде доставен на посочения адрес в кутия, която по нищо няма да издаде съдържанието на поръчката Ви!

17.

Колко време ще отнеме пристигането на моята поръчка?

Поръчките се реализират в рамките на два работни дни от датата им на постъпване при нас. Доставяме ги дискретно опаковани, посредством куриер на фирма "СПИДИ"

18.

Мога ли да поръчам, ако живея в чужбина?

Разбира се. Можем да доставим поръчката Ви навсякъде по света. Необходимо условие при направени поръчки от чужбина е да платите стойността им предварително. Цената на доставката е 39 лв.

19.

Какво прави REALASH по-различен от другите продукти на пазара?

Причините са много. Първата и най-важната е неговото качество и ефективност. Положителните отзиви от доволни клиенти в цяла Европа са най-добрата препоръка. Втората причина да закупите Realash е неговата достъпна цена.