За марката

Вижте с какво се занимаваме, ние от ORPHICA, какво е важно за нас и какво ни вдъхновява ежедневно.

Нашият подход

Ние черпим вдъхновение от природата. Освен това ползваме лечебните свойства на растенията. Любовта си към природата комбинираме в уникално съчетание с най-новите научни изследвания за натуралната красота. Благодарение на това, съставът на продуктите ни съчетава едновременно ефективност, безопасност и качество.

Ние създаваме продукти с най-високо качество, които са не само безопасни, но и ефективни. Всичко това е възможно, благодарение на уникалната комбинация от естествени съставки и силата на природата.

Нашата мисия

Вижте какво различава марката ORPHICA от всички други

Нашата мисия е "Real You" или "Истинската ти същност". Ние искаме да ви помогнем да откриете вашата естествена красота и да подчертаете всичките си качества. Нашата цел е да обичате себе си такава, каквато сте- защото сте красива.

Всички съставки в продуктите на марката ORPHICA са внимателно подбрани, с високо качество и ефективност. ORPHICA е създадена за дамите, които ценят и търсят продукти с най-високо качество.

СИГУРНОСТ

Всички съставки в нашите продукти са натурални. Стараем се да произвеждаме напълно безопасни и качествени продукти, които изследваме в специални лаборатории за странични ефекти.

Доверие

Доверие

Наблюдаваме и контролираме детайлно целия процес на производство и дистрибуция, за да гарантираме качество и ефективност на продуктите ни. Благодарение на това, ORPHICA спечели доверието на клиенти от 35 страни по света.

Иновативност

Иновативност

Правим всички необходими изследвания и тестове, за да се уверим, че съставките, които сме подбрали са с високо качество. Черпим вдъхновение от природата и не спираме да подобряваме състава на продуктите ни. Точно това ни прави най-добрите!

Емилия Громска - козметолог

"ORPHICA съчетава козметика с най-високо качество. Внимателно селектираме всяка растителна съставка от природата, за да създадем продукт с изключително действие. Едновременно с това се грижим за безопасността на продуктите -това е най-важно за всички нас. Козметиката на ORPHICA е старателно изследвана, за да ограничим риска от дразнене или алергии. Дори хора с чувствителна и деликатната кожа могат да я ползват ежедневно. Препоръчвам козметиката на ORPHICA на онези дами, които ценят високото качество и се стараят да изглеждат добре!"

Емилия Громска козметолог